Elisabeth Sveum benytter CRAMPFIX på hver trening

Jeg benytter Crampfix for å erstatte salter og mineraler jeg mister under trening. Magen min tåler ikke sportdrikke med fruktose så godt, derfor går det i solbærsaft i drikkeflaska. Saft inneholder kun sukker (glukose), derfor må jeg tilføre salter og mineraler. 

Det er ikke første gangen jeg bruker Crampfix. Helt tilbake til 2010 har jeg brukt Crampfix. I 2019 har jeg brukt Crampfix mer konsekvent og blitt mer oppmerksom på mineralbalansen. Mineraler er ansvarlig for alle signaloverføringer i kroppen, inkludert muskulære og i all hjerneaktivitet. 

Siden sommeren 2019 har kroppen tålt mer trening og føler at jeg restituerer fortere. Det er selvsagt sammensatt, men jeg tror Crampfix i hver drikkeflaske og på hver treningsøkt bidrar til økt restitusjon. Det er tilstrekkelig med magnesium som er viktig at kroppen har nok av.

Jeg føler også at veskeopptaket er bedre og generelt at kroppen er i balanse. Aldri har jeg kramper i heller. I Crampfix finnes kalium-mineralet, som er svært viktig i kroppens evne til å regulere væskebalansen og cellens evne til å lagre karbohydrater. Det kan være noe av forklaringen til hvorfor jeg tåler mer trening og restituerer fortere. 🙂

Les hvordan Elisabeth blander CRAMPFIX i flaskene her.

– Elisabeth Sveum –

Publisert