Derfor bør du benytte Crampfix under trening og konkurranser

Daglig bruk av CRAMPFIX øker restitusjonsevnen til kroppen mellom treningsøkter. God mineralbalanse er svært viktig for utøvere som trener mye.

Se produkter

Hva vet du om mineraler?

Kalsium er svært viktig i kroppens evne til å regulere væskebalansen. For å oppnå best mulig restitusjon er det svært viktig at #kroppen har tilstrekkelig med kalsium 

Mineraler er ansvarlig for alle signaloverføringer i kroppen, inkludert muskulære og all hjerneaktivitet. 

Mineraler er sentrale i regulering av pH-balansen i blodet.

Mineraler hjelper kroppen med å få væsken du drikker over i blodet. Med kroppens væske- og mineralbalanse reduseres muskelkramper betydelig.


Med høy konsentrasjon av karbohydrater i sportsdrikker reduseres opptaket i magesekken. Riktig mengde #elektrolytter (spesielt natrium) hjelper kroppen til å opprettholde #optimalt karbohydrat-opptak. 

Magnesium er uunværlig for energiproduksjonen (ATP) i muskelcellene. Denne elektrolytten er nødvendig for over 350 ensym-reaksjoner.
Kalsium er viktig for cellenes evne til å lagre karbohydrater.

CRAMPFIX er utviklet og blir produsert i Norge. Utøvere i verdenstoppen i sin idrett, har bidratt til utviklingen av produktet. CRAMPFIX inneholder marine mineraler, dette øker kroppens opptak sammenlignet med konkurrerende syntetiske produkter. Se produkter

Kjøp CRAMPFIX her

Publisert