Referanser

Alexander Kristoff erfaringer med Crampfix
Utøvere

Alexander Kristoff bruker Fjord Minerals under alle konkurranser

Jeg har brukt mineraler fra FJORD MINERALS i over 10 år. Jeg bruker mineralene selvfølgelig under alle konkurranser, men også som en viktig del av restitusjons-prosessen mellom treningsøkter De siste årene har jeg har jeg virkelig fått opp øynene for hvor viktig mineralbalansen i kroppen er for yteevnen. Ikke bare reduserer CRAMPFIX risikoen for muskelkramper

Les mer »
Utøvere

Elisabeth Sveum benytter CRAMPFIX på hver trening

Jeg benytter Crampfix for å erstatte salter og mineraler jeg mister under trening. Magen min tåler ikke sportdrikke med fruktose så godt, derfor går det i solbærsaft i drikkeflaska. Saft inneholder kun sukker (glukose), derfor må jeg tilføre salter og mineraler.  Det er ikke første gangen jeg bruker Crampfix. Helt tilbake til 2010 har jeg brukt Crampfix.

Les mer »

Sponsing

Vi har stor glede i å sponse utøvere, klubber og lag som ønsker å fremme bruk av Fjord Minerals gjennom sine idretter, samt er positiv og inkluderende.

Er du idrettsutøver, klubb eller skal du arrangere et idrettsarrangement? Send oss en forespørsel om hvorfor akkurat du / dere ønsker å benytte våre produkter.